AMRITA Integrál Oktató és Coaching Központ - Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér 4.
amrita.kozpont@gmail.com +36 70 884 4436

Lomi Lomi Nui masszázs

Szolgáltatás info

Idő Mon - Fri / 9:00 - 20:00
Munkatárs Skin Beauty Staffs
Ár $59
Cimkék ,

Szolgáltatás részletek

A Lomi Lomi egy hawaii masszázs, és egyben az egyik legidősebb és legerősebb formája a gyógyításnak.

Ez egy olajos masszázs, hullámszerű simogatások és szerető érintések kombinációja, nem hasonlít a hagyományos svédmasszázshoz.

Te relaxálhatsz, miközben feljöhetnek emlékek, gondolatok, érzelmek. Ezáltal oldódnak a blokkjaid, hogy az energiák szabadon áramoljanak testedben.

Számomra a Lomi Lomi “önismereti” vagy “sajátélmény” masszázs. Nagyon sok emlék és érzés jöhet fel a múltból, amikkel azt gondolom dolgod van. Hasznos “mellékhatás” lehet még, hogy jobban elfogadod magadat (főként a testedet, hiszen majdnem a teljes testet masszírozom), és könnyebben tudod fogadni az érintéseket.

Hiszek benne, hogy mindannyian test-psziché-lélek hármasságból állunk, és abban is hiszek, hogy ha dolgozol az egyikkel, akkor az kihat a másik kettőre is.

Közben lehet csend, vagy halk zene szólhat. Az elején elmondhatod a panaszodat vagy hogy mit szeretnél kapni. Minden Lomi Lomi masszőr ösztönösen dolgozik, nincs kötelező sorrendje vagy formája a masszázsnak. Ezért nem létezik két ugyanolyan masszázs.

(Masszírozhat egyszerre akár kettő vagy több ember is. Négy kézzel már teljesen más, hihetetlenül kellemes élmény!)

A végén 20-30 percet szoktam szánni egy lezáró beszélgetésre, ahol segítek neked, hogy rájöjj, hogy mit jelenthetnek érzéseid és a feljött képek, emlékek.