AMRITA Integrál Oktató és Coaching Központ - Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér 4.
amrita.kozpont@gmail.com +36 70 884 4436

Erőszakmentes Szexualitás

Szolgáltatás info

Szolgáltatás részletek

“Szeretni. Szeretve lenni. Soha nem hozzászokni és tűrni a kimondatlan erőszakot és a durva egyenlőtlenségeket. Örömöt találni a legszomorúbb helyen is. Meglátni a szépséget, akkor is ha rejtik, akkor is ha takarják. A bonyolultat nem elbagatellizálni, az egyszerűt nem túlbonyolítani. Az erőt tisztelni, nem a hatalmat. És mindenek fölött, LÁTNI. Nem félrenézni, túlnézni, átnézni. És ezeket soha el nem felejteni.”

Shaman Tube  

Az Erőszakmentes Szexualitás rendszerével nem arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy hány csúnya FÉRFI követ el erőszakot szegény NŐkön. Tapasztalataim szerint a férfiak épp annyi erőszakot szenvednek el a szexben, persze rejtettebb formákban, mint a nők.  Mindannyian szexuális fejlődésük korai szakaszától kezdve olyan  normatív szexuális mintákat sajátítunk el, amelyeket azután nehéz teherként viszünk magukkal egész életük folyamán.
Az Erőszakmentes Szexualitás rendszere pszichoszomatikus alapokról indulva térképezi fel életteli szexualitásunk valódi mozgatórugóit és kínál mindkét fél számára érzelmileg és testileg egyaránt fájdalommentes megoldásokat.
abusive-relationship

Azért is van erre szükség, hiszen az erőszakmentesség látásmódján keresztül az erőszakot elkövető NŐ vagy FÉRFI éppoly áldozata tettének, annak, hogy nincs más megoldása az adott élethelyzetére, mint maga az áldozat. Rengeteg esetben a legtöbb erőszakot pont önmagunk ellen követjük el.

eroszak

Az ERŐSZAK önmagában egy olyan tudatállapotból fakad, melyben már nem látjuk életünk életteli kreatív megoldásait. A másik féllel nem jön létre valódi kapcsolat, a legtöbb kapcsolódásunkat, szexuális együttlétünket meghatározott sémák szerint működtetjük. Az életünk során minket ért rengeteg erőszakban megtört bennünk a bizalom.

Ha otthon, kedvesünk karjaiban képessé válunk kilépni az ERŐSZAK köreiből, akkor ennek hatása egész életünkben megmutatkozik majd. Egy másfajta életszemlélet, egy másfajt életminőség határozza ezentúl meg mindennapjainkat.

imagesQ77IQ6L8
Az Erőszakmentes Szexualitás rendszere segít felismerni azon formákat, ahogy nap, mint nap önmagunkon és a társunkon is erőszakot teszünk. Megvizsgálja a kapcsolódó biológiai szükségletet (érzelmi és testi) és kreatív megoldásokat ajánl vagy keres azok kielégítésére.