AMRITA Integrál Oktató és Coaching Központ - Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér 4.
amrita.kozpont@gmail.com +36 70 884 4436

Ziger Hajni

Érintésterapeuta

Ziger Hajni, érintésterapeuta vagyok.
A húszas éveim elejétől foglalkozom spirituális tanokkal, keresem a magammal való lehető legmélyebb kapcsolódást, a bennem rejlő női misztériumot.
Az első nagy fordulópont lányom, Eper születése volt az életemben, ekkor éreztem meg először azt az ősi, teremtő erőt, ami a Nőket segíti, hogy világra hozzák gyermeküket. Fókuszom a természetes, alternatív megoldások felé irányult, és minden lehetőséget megragadtam, hogy ismereteimet, tudásomat mélyítsem.

Így 2008 óta érintek, beszélgetek emberekkel, először dúlaként szüléseket kísértem, majd elkezdtem Watsu terápiával segíteni a hozzám fordulókat, emellett 8 évig életmódtanácsadóként dolgoztam egy egészségportálon

Ezen idő alatt folyamatosan képeztem magam a vízi terápiák terén, és pár traumatikus szülés kísérése során megfogalmazódott bennem, hogy sokkal előbb van rám szükség, hiszen már a megfoganás pillanatában megélt dolgok meghatározóak egy ember életében, így fókuszom a szexualitásra terelődött.

Mivel a saját életemben is éreztem elakadásokat e téren, nem voltam elfogadással, és harmóniában a testemmel, sok esetben éltem meg frusztráltságot, meg nem értettséget intim környezetben, így egyre biztosabb lettem abban, hogy egy mélyebb megélés felé vezet az utam. Sokat olvastam a témában, és informálódtam az interneten, de az igazi megnyílás még váratott magára…

Elvégeztem egy Shiatsu alap tanfolyamot, 2016-ban természetgyógyász, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta végzettséget szereztem, és részt vettem több Acces Bars, és Tantsu tanfolyamon.
Közben egyre inkább foglalkoztatott a merre tovább kérdése…