AMRITA Integrál Oktató és Coaching Központ - Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér 4.
amrita.kozpont@gmail.com +36 70 884 4436

Pucz Mónika

Masszőr
amrita.kozpont@gmail.com
+11-222-333-444

Bemutatkozás

Pucz Mónika vagyok, 1973-ban születtem Budapesten. Másfél éve foglalkozom masszázzsal, feladván ezzel az irodai munkát ahol előtte dolgoztam. Szeretek emberekkel foglalkozni, ebben a rohanó világban egy kis békességet és nyugalmat teremteni nekik a masszázs segítségével. Gyertyafény mellett, félhomályban, relaxációs zenével fogadom a vendégeket, a kezelés alatt csak rájuk figyelek. Aki azt szereti, csendben elmélyülhet magában, aki pedig beszélgetésre vágyik, őt szívesen meghallgatom.
Masszázsfajták közül a svédmasszázzsal és a tantra masszázzsal foglalkozom. A svédmasszázs az általam egyik legjobban kedvelt masszázsfajta, amellyel a test izmainak ellazítása és átgyúrása történik. Rendkívül jó stresszoldó hatású, vérkeringést serkentő, a vendég a masszázs után szinte ujjá születik.
A tantra masszázs pedig egy finom, lassú, lágy mozdulatokból álló masszázsfajta, ahol az érzékek birodalmát fedezzük fel az érintés segítségével. Az elsősorban szeretetmasszázs jellegű érintések hatására a vendég kikapcsolja a külvilágot és csak magára figyel.
Masszázsaim egy és másfél órásak. Amennyiben szeretnél hozzám jönni, szeretettel várlak.

Galéria